03-6954459

עוגת גבינה אלפחורס

קוטר 26 ס״מ

רכיבים

הכנת מרנג הכנת ציפוי הכנת בצק פריך

אופן הכנה

  1. מחממים את ריבת החלב ואת החלב על ידי חימום קל במיקרו או על במארי עד לקבלת מרקם נוזלי, מניחים בצד.
  2. מערבבים את הגבינה עם השמנת החמוצה למרקם חלק.
  3. מוסיפים את הביצים והחלמונים וחצי מכמות הסוכר ומערבבים היטב.
  4. מקפלים מעט ממסת הגבינה עם הריבת חלב הנוזלית ומחזירים לתערובת הגבינה ומערבבים עד הומוגניות.
  5. את החלבון מקציפים עם שאר הסוכר ומקציפים למרנג, מקפלים מעט את מסת הגבינה למרנג ומוזגים את המרנג למסת הגבינה ומערבבים עד להומוגניות.
  6. לשים לבצק אחיד את כוס ההקמח התופח, 3 כפות סוכר, ביצה ומרגרינה.
  7. מניחים בתבנית עם התחתית של הבצק הפריך ואופים בחום של 140 מעלות כ 50 עד 60 דקות מצננים היטב ומניחים שכבת שמנת חמוצה ואופים בחום של 180 מעלות 5 דקות.