03-6954459

פאי פירות טריים

רכיבים

בצק פריך קרם פטיסייר וניל

אופן הכנה

הכנת הבצק
  1. מרתיחים את המים עם הסוכר עד להזהבה, מחממים את השמנת בנפרד ומוסיפיםמערבבים במיקסר את החמאה בטמפ' החדר סוכר, לאחר מכן מוסיפים את הקמח.
  2. עוטפים בניילון נצמד ולשים במקרר במשך 30 דקות.
  3. מפדרים את תבנית הפאי, אופים.
הכנת המילוי
  1. מרתיחים את החלב עם מעט צבע צהוב.
  2. מערבבים את הסוכר עם הקורנפלור והביצים בקערה, מוסיפים את הוניל והמלח.
  3. כשהחלב רותח לוקחים בעזרת מצקת לתוך הבלילה של הביצים עם הסוכר (השוואת טמפ') ואח"כ מוסיפים את השאר לתוך הסיר ומערבבבים היטב עד שהקרם אחיד.
  4. כשהחלב רותח לוקחים בעזרת מצקת לתוך הבלילה של הביצים עם הסוכר, מקררים, מזלפים על הפאי ומקשטים בפירות העונה.